Fotonen Therapie

De zon voorziet ons van de energie die nodig is om te kunnen leven. Ons lichaam neemt zonlicht op via de ogen, huid, spijsvertering en ademhaling. Vervolgens zet ons lichaam dit zonlicht om in lichaamseigen licht. Dit licht heet 'biofotonen' en is aanwezig in al onze lichaamscellen. Biofotonen spelen een belangrijke rol bij de aansturing en uitvoering van alle lichaamsfuncties. Een dagelijkse dosis zonlicht is daarom essentieel om fit en gezond te blijven. We leven vaak binnen in ruimten met weinig zonlicht. En we nemen lucht, water en voedsel tot ons dat arm is aan zonlicht. Hierdoor voorzien we ons lichaam niet in zijn dagelijkse behoefte aan zonlicht. Er ontstaat dan een tekort aan biofotonen in de lichaamscellen en daardoor ontwikkelen we ziekten. Fotonentherapie compenseert het gebrek aan biofotonen en herstelt zo de gezondheid.     

                                   

 

Fotonen- en softlasertherapie is effectief bij veel aandoeningen

Een behandeling met fotonentherapie is zowel voeding als medicijn. Veel mensen gebruiken fotonentherapie om hun eigen gezondheid te verzorgen en herstellen. Daarnaast gebruiken medische professionals deze therapiemethode voor het herstel van ziekte. Fotonentherapie is inzetbaar bij een breed spectrum aan indicaties:

 

Lichamelijke aandoeningen

Chronische en acute aandoeningen van het zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem, ademhalingsstelsel, circulatiestelsel, spijsverteringsstelsel, bewegingsapparaat, urinewegstelsel en de huid, chronische vermoeidheid, pijnklachten, onverklaarbare lichamelijke klachten, infectieziekten, verzwakte afweer, slaapproblemen, stress- en spanningsklachten, verwondingen en blessures, herstel na operatie, ziekte, ongeval en sportprestatie.

Emotionele aandoeningen

Mentale aandoeningen

Sarongstraat 14
1448 DX Purmerend
Telefoon: 06-28161608

Email: info@biancavanvelse.nl

Bel gerust voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek naar:

06-28 16 16 08

Openingstijden:

Dinsdag      : 09:30-17:00 uur

Woensdag  : 09:30-17.00uur

Donderdag : 09:30-17.00 uur

Vrijdag         : 09:30-13:00 uur


Blog

Corona protocol

Privacyverklaring


Maak een afspraak


 


Social media