Cranio voor kinderen

De ontwikkeling van kinderen gaat met vallen en opstaan. Als je merkt dat je kind het moeilijk heeft en niet lekker in zijn of haar vel zit, is het goed om daar bij stil te staan. Het gedrag wat een kind laat zien kan een uiting zijn van onderliggende problemen; op dat moment vaak de enige manier waarop het kind zich kan uiten. Het kind probeert om te gaan met de wereld om zich heen. Dat kan gepaard gaan met gevoelens die zich dan kunnen uiten in huilen, slaapproblemen, onrust, somberheid, heftige emoties, concentratieproblemen of bedplassen, maar ook plotseling stil of teruggetrokken gedrag kan een signaal zijn dat het kind niet lekker in zijn vel zit.

De oorzaak van deze klachten bij kinderen kunnen al veroorzaakt zijn tijdens of kort na de bevalling. Maar ook sociaal-emotionele problemen kunnen de oorzaak zijn van gedrag en emoties waar kinderen en hun omgeving last van kunnen ondervinden. De omgang met andere kinderen, omgaan met pesten, gevoelens in de pubertijd, dit zijn allemaal emoties waar kinderen moeite mee kunnen hebben en wat hulp bij kunnen gebruiken.

Klachten bij kinderen kunnen zijn:

Angst
Bedplassen
Hoofdpijn
Niet-erfelijke dyslexie
Onbegrepen buikpijn
Ongecontroleerde emoties
Onrust en concentratieproblemen
Overprikkeldheid
Slaapproblemen
Somberheid

Laat je kind weer stralen!

Herken je klachten bij je kind? Laat ze een behandeling met Cranio ervaren. Het brengt ze in contact met zichzelf en verlaagt en voorkomt stress bij je kind. Daardoor kun je als ouder je kind vaak ook beter begrijpen en begeleiden.

Sarongstraat 14
1448 DX Purmerend
Telefoon: 06-28161608

Email: info@biancavanvelse.nl

Bel gerust voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek naar:

06-28 16 16 08

Openingstijden:

Dinsdag      : 09:30-17:00 uur

Woensdag  : 09:30-17.00uur

Donderdag : 09:30-17.00 uur

Vrijdag         : 09:30-13:00 uur


Blog

Corona protocol

Privacyverklaring


Maak een afspraak


 


Social media