Stress en Burnout
Stress is niet altijd te vermijden en ongemerkt speelt het een grotere rol in ons leven dan we ons beseffen. De lat ligt altijd hoog, want jij levert natuurlijk altijd top kwaliteit, alles moet perfect zijn en klussen 'moeten' allemaal gedaan en afgemaakt worden.

Dan is daar “ineens” die totale uitputting. Je bent te lang te sterk geweest en hebt te lang de signalen van je lichaam genegeerd.

Je 'reserves' zijn op en je lichaam en geest zijn uitgeput, opgebrand.

Je hoofd en lichaam zijn niet meer verbonden met elkaar. Je hebt continu je grenzen verlegd, om alle ballen hoog houden.

Herkenbaar?

Door de continue stress, kun je in je lijf veel verschillende klachten ervaren. Denk daarbij aan pijn in je nek en/of rug, gespannen schouders, hoofdpijn/migraine, buikpijn/darmklachten, snel geprikkeld door harde geluiden of muziek.

Met Cranio sacraal therapie leer je weer om contact te maken met jou lichaam en de signalen te herkennen zodat je weer kiest wat voor jou goed is en hoe jij op een gezonde manier kunt leven. Cranio sacraal therapie, helpt jou om weer de verbinding te kunnen maken tussen Lichaam en geest

Sarongstraat 14
1448 DX Purmerend
Telefoon: 06-28161608

Email: info@biancavanvelse.nl

Bel gerust voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek naar:

06-28 16 16 08

Openingstijden:

Dinsdag      : 09:30-17:00 uur

Woensdag  : 09:30-17.00uur

Donderdag : 09:30-17.00 uur

Vrijdag         : 09:30-13:00 uur


Blog

Corona protocol

Privacyverklaring


Maak een afspraak


 


Social media